Rólunk

A Vig és Társa 2000 Kft. 1997-ben alapult meg. Alapításkor azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy tapasztalatunkkal és elhivatottságunkkal a megrendelők javát szolgáljuk. Rövid időn belül a kitűzött célt sikerült megvalósítanunk, és elégedett ügyfelekkel a hátunk mögött gyarapítottuk napról-napra a megrendeléseinket.

A 4-5 fős brigádból gyorsan 18-20 főre növekedett a munkavállalók száma. A nagyobb létszámnak és a szakmai sokszínűségnek köszönhetően új, az alapításkor még elérhetetlen álomnak tűnő munkákat nyertük el. A nagyobb munkák sikeres kivitelezésének köszönhetően elegendő referenciával rendelkeztünk ahhoz, hogy a közszférában is megpróbáltassuk magunkat. Ebben az időben cégünk 25-30 családi ház generál kivitelezését bonyolította már le sikerrel.

A közszférában való megjelenéssel már nem csak a megrendelők, hanem a közösség többi tagjának az igényeit is ki kell elégítenünk. A szakmai színvonal megőrzése már nem elégséges, folyamatosan fejlődnünk kell. Munkavállalóink továbbképzésére nagy hangsúlyt fektetünk, hogy a hagyományos építészeti technológiák mellett a modern építészet terén is versenyképesek tudjunk lenni. Eszközparkunk folyamatosan fejlődik, melynek köszönhetően a bonyolultabb munkafolyamatokat is gyorsan és szakszerűen tudjuk kivitelezni.

Büszkék vagyunk arra, hogy bizalmat szavaztak nekünk templomfelújításra, közintézmény kerítésének újjáépítésére, bölcsőde és piaccsarnok építésére, továbbá iskola és polgármesteri hivatal felújítására és korszerűsítésére.

Tapasztalatunk szerint megrendelőink számára a gyors és szakszerű kivitelezés a megbízhatóság kulcsa, mely bizalomnak köszönhetően büszkén mondhatjuk azt, hogy „Otthont hagyunk magunk után”.

Vig Zoltán
tulajdonos

Tanúsítványaink